Pitstop Park

Ένας σύγχρονος πολυχώρος για τη φροντίδα του αυτοκινήτου

1 Οκτωβρίου 2015
Με καινοτόμες και περιβαλλοντικές μέθοδοι καθαρισμού
Αθήνα, 01 Οκτωβρίου 2015 – Το Pitstop Park αποτελεί ένα καινοτόμο πολυχώρο φροντίδας και καθαρισμού του αυτοκινήτου, προσφέροντας μοναδικές υπηρεσίες και εξειδικευμένη περιποίηση σε σχέση με τα συνήθη πλυντήρια αυτοκινήτων. Με επιφάνεια εγκαταστάσεων που ξεπερνούν τα 5 στρέμματα, το Pitstop Park συνδυάζει  υψηλά ποιοτικές υπηρεσίες για οχήματα, τους οδηγούς (επαγγελματίες ή ιδιώτες), την οικογένειά και το ευρύτερο κοινό, 7 μέρες την εβδομάδα.
Στο Pitstop Park η φροντίδα του αυτοκινήτου έχει εξελιχθεί σε τέχνη. Πιο συγκεκριμένα στο Pitstop Park ο κάτοχος οχήματος μαζί με την οικογένεια του μπορεί να κάνει χρήση μία από τις υπηρεσίες: Pitstop Wash, Autocare, Motocare, Autolube, Autoclima, Kids Play, Automarket, Pitstop Mobile, Self-Service αλλά και των Everest που βρίσκονται στον ίδιο χώρο.
Η νέα τεχνολογία Lammscloth TM Autohand Wash αποτελεί την επιτομή της καινοτομίας στον αυτοματοποιημένο καθαρισμό, αφού διαθέτει το μεγαλύτερο τύπου tunnel στην Ελλάδα (38μ.) και παρομοιάζει με το πλύσιμο στο χέρι αλλά με αυτόματο τρόπο. Επίσης οι υπηρεσίες Autocare & Motocare φροντίζουν τις ανάγκες του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας σας με εξειδικευμένες υπηρεσίες detailing (βαθύς καθαρισμούς, γυαλίσματα, κερώματα, γρατζουνιές, επαναφορά εμφάνισης, αδιαβροχοποιήσεις, μεμβράνες κ.α.). Η υπηρεσία αλλαγής λαδιών σε συνεργασία με τις καλύτερες εταιρείες προσφέρεται δωρεάν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο Autolube, ενώ η απολύμανση, συντήρηση και η αλλαγή φίλτρου του κλιματισμού σας πραγματοποιούνται στους χώρους του Pitstop Park μέσω της υπηρεσίας Autoclima χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών με τη σφραγίδα διεθνών εταιρειών.
Η εταιρεία διαθέτει επίσης ολοκληρωμένο σύστημα κινητής μονάδας detailing καθαρισμού του εσωτερικού των αυτοκινήτων, το Pitstop Μobile που αναλαμβάνει τον βιολογικό βαθύ καθαρισμό του αυτοκινήτου σε δικό σας χώρο καθώς και την υπηρεσία Self Service 24h, με την οποία μπορείτε να επιλέξετε αυτόματο καθαρισμό και να πλύνετε αυτόνομα το αυτοκίνητό σας εξωτερικά και εσωτερικά.
Tαυτόχρονα στο Pitstop Park παρέχονται εξειδικευμένα πακέτα υπηρεσιών και προϊόντων σε επαγγελματίες ή ιδιώτες οδηγούς, πάντα έχοντας ως γνώμονα το σεβασμό προς το περιβάλλον υιοθετώντας μεθόδους  εξοικονόμησης ενέργειας και χαμηλής κατανάλωσης νερού. Ταυτόχρονα στην πολιτική της εταιρείας συμπεριλαμβάνονται προγράμματα επιβράβευσης των πελατών της τόσο των ιδιωτών όσο και των επαγγελματιών οδηγών.  Στο Automarket διατίθενται είδη και αξεσουάρ αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας από τους καλύτερους προμηθευτές της αγοράς ενώ στους χώρους Kidsplay & Εverest οι μικροί και μεγάλοι επισκέπτες μπορούν να περάσουν ευχάριστα το χρόνο τους αναμένοντας την παραλαβή του αυτοκινήτου τους.
Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Pitstop Parkκ. Δημήτρης Δασκαλόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η τεχνολογία αιχμής σε κάθε υπηρεσία γύρω από την φροντίδα αυτοκινήτου την οποία προσφέρει το  Pitstop Park είναι μοναδική στην Ελλάδα. Η ταχύτητα των υπηρεσιών σε συνδυασμό με το προσιτό κόστος και την απαράμιλλη ποιότητα καθώς και η άνετη και χαλαρή ατμόσφαιρα για τους επισκέπτες καθιστούν το Pitstop Park ένα πολυχώρο για όλο το κοινό. Στο Pitstop Park δημιουργούμε με τη συμβολή της κορυφαίας εξυπηρέτησης που παρέχουμε προσωπική σχέση με τον πελάτη και αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας για να καλύψουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες των επισκεπτών μας».
Σημείωση για τους συντάκτες: To Pitstop Park είναι έργο της εταιρείας Property Development ΑΕ. Η Property Development ειδικεύεται στον τομέα του σχεδιασμού, της ανάπτυξης, κατασκευής και διαχείρισης εμπορικών ακινήτων μικτής χρήσης ή αυτό που αποκαλείται διεθνώς retail development. Με αφορμή την πολυετή εμπειρία των στελεχών της P&D στην Ελλάδα και το εξωτερικό τον Μάιο 2011 ολοκληρώθηκε το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα και πρώτο στην Ευρώπη concept με την επωνυμία ‘Pitstop Park’ το οποίο λειτουργεί σε μία επιφάνεια εγκαταστάσεων 5 στρεμμάτων με πάνω από 135.00 επισκέψεις αυτοκινήτων ετησίως.